Om mig

Lev randigt.

by Kasia Lindahl

Jag heter

Kasia Lindahl

Idag är jag Yogalärare ibland och Vego-kock ibland. Jag gör vad jag kan för att rädda världen lite grann varje dag.

Ibland det enda jag klarar av att göra är att ta hand om mig själv på bästa sätt. Och många gånger klarar jag inte ens det.

 

Längre har jag varit konsult på ett stort internationellt företag. Jag ha under många år utbildat mig i ämnen som inte på något sätt bidragit till ett bättre liv för mig.

Jag har många års erfarenhet i hur man INTE ska leva.

Åtföljda av flera års erfarenhet av hur man hittar meningen med livet igen.

 

Jag har lärt mig att andas när jag var 34. I samband med det upptäckte jag att jag har en kropp som jag kan kommunicera med och trivas i. Allt jag gör idag syftar huvudsakligen på att sluta leva livet på autopilot, utan reflektion. Det är lättast för mig när jag står på yogamattan, eller framför spisen. När jag hör mig själv andas eller när jag fräser lök. Och så förstås när jag skriver. Skamlöst och ivrigt. Om saker som de är. Autenticitet är det sexigaste jag vet.

 

Jag vill få människor att upptäcka på nytt hur man är snäll mot sig själv. Det är på yogamattan som jag lärde mig det. Och det vill jag sprida vidare. Till dem som är läskigt lika mig själv före diagnosen utmattningssyndrom.

Jag ser er överallt. Duktiga, högpresterande, snälla, till synes perfekta, innerst inne sönderstressade människor.

Vardagshjältar som alltid ställer upp, för det är så man gör, oavsett priset.

Mitt mantra är att inte skada. Varken sig själv eller någon annan. Det synsättet återspeglas även i det som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Maten.

Jag vill visa hur man kan få äta gudomligt god, enkel och nyttig mat som tillagas på ett hållbart sätt, utan animaliska produkter, vegetariskt och helst veganskt.

 

Under min långa resa från utbrändhet tillbaka till arbetslivet har jag volonterat och lagat mängder vegetarisk och vegansk mat på meditationskurser och retreats. Folk kom jämt till mig och bad om recept och efterfrågade matlagningskurser.

Så nu är de här. Den mediterande kocken gör entré!

 

Välkommen till ZebraZone! Kul att vi stötte på varandra. Verkligen! Hoppas att det blir meningsfullt för oss båda.

Copyright ZebraZone 2018 © All Rights Reserved